مديران هنری سوریه در ادامه حضور در ايران میهمان سازمان سینمایی سوره شدند و در جريان روند توليد و توزیع آثار هنری در این سازمان قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، هیات هنری سوریه، متشکل از مدیران مطرح و تراز اول این کشور که به دعوت حوزه هنری انقلاب اسلامی به ایران سفر کردهاند، در دومین روز از حضور در كشورمان، دوشنبه اول اسفندماه، با مدیران سازمان سینمایی سوره ديدار كردند.
يك چرخه كامل از توليد و توزيع
در ابتدای اين دیدار، امیررضا مافی، رئیس مرکز انیمشین سازمان سینمایی سوره گفت: سازمان سینمایی سوره وابسته به حوزه هنری در يك بخش تولید آثار سینمایی، سریال تلویزیونی، انیمشن و ... را بهعهده دارد و بخش دیگر معاونت توزیع است که زنجیره سینماداران و سینماسازی را شامل ميشود.
وی با بیان اینکه سازمان سوره ۶۵ سینما در اختيار دارد، افزود: ما يك چرخه کامل از تولید و توزیع داریم که البته بخش توزیع، در خدمت همه سینمای ایران است.
پيشرفته بودن سينماهاي ايراني قابل توجه است
در ادامه خلف المفتاح، مدیر موسسه بین المللی قدس گفت: ما نمیدانستیم که بحث مقاومت در تولیدات فرهنگی ایران جریان دارد. این دیدارها و همکاریها باید ادامه داشته باشد تا بحث مقاومت را به گوش همگان در جهان برسانیم.
وی در ادامه افزود: پیشرفته بودن سینماهای ایران قابل توجه است؛ اما آثار هنری ایران به خصوص در حوزه مقاومت باید به صورت جهانی و بین المللی حضور فعال و چشمگیری داشته باشند.
حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی سوره نيز در اين ديدار اظهار داشت: حوزه هنری سابقه چهل ساله در هنر دارد و بخش سینمایی سوره از ارکان اصلی شکلگیری حوزه هنری بود كه الان حدود ۲۵ سال است که به صورت مستقل ذیل حوزه هنری فعالیت دارد.
وی گفت: در سازمان سینمایی سوره به سه رکن تولید، توزیع و توانمندسازی توجه داریم. این هم بهمعنای پرورش نیروی جوان و فیلم ساز درکشور است.
جعفریان ادامه داد: در بخش توزیع، تلاش میکنیم آثار ما به صورت موثر به دست مخاطب برسد؛ به همین خاطر برای آثار کمپین توزیع داریم. این موضوعات و کمپینها به قالبهای مختلف مثل سینمایی، انمیشین، سریال و مستند بستگی دارد.
يك سوم سينماهاي كشور در اختيار «سوره» است
رییس سازمان سینمایی سوره گفت: امروزه یک سوم سینماهای کشور در اختیار ماست که توسط یک سازمان تحت اشراف سازمان سینمایی اداره می شود. ما ۱۷۰ سالن در کشور داریم و تاپایان سال آن را به ۲۲۰ سالن میرسانیم.
وی افزود: در حوزه سینما و بخش توزیع، ارسال فیلم ها به جشنوارهها، اکران درسینماها و حتی انتشار در پلتفرمها را انجام می دهیم. همچنين ارائه آثار سینمایی در جشنوارههای بینالمللی و پخش در سطح بینالمللی نیز داریم. حتی پخش فیلمهای سینمایی در تلوزیون هم داریم. همین فرایندها را برای محصولات دیگر مثل انمیشین و سریال نیز انجام میدهیم.
رئیس سازمان سینمایی سوره با اشاره به انیمشین لوپتو گفت: علاوه بر توليد اين انيميشن، در اجراي تئاترهايی با شخصیتهای این اثر و همچنين در حوزه عروسکسازی فعالیت داشتیم. البته باید به این نکته نیز اشاره داشته باشیم که این مجموعه فعالیتها برای محصولات دیگر سینمایی کشور هم انجام ميشود و به طور مثال فیلم موقعیت مهدی که اوایل امسال پخش شد اثر ما نبود اما توزیع و پخش آن را برعهده داشتیم.
وی در ادامه به بخش تولید درسازمان سینمایی سوره اشاره كرد و گفت: تولیدات ما فقط به تولیدات سینمایی محدود نمیشود و همه تولیدات را در بر میگیرد. مرکز تولید سریال، مرکز تولیدانمیشین، مرکز مستند و مرکز تولید فیلم کوتاه وظيفه اين توليدات را بهعهده دارند.
جعفریان افزود: در بخش تولید، احترام به نظر مخاطب، توجه به ذائقه و درخواستهای مردمی، موضوعات ترند شده در فضای مجازی و آمارهایی که از نظرسنجیهای مردمی به دست ما میرسد، مواردی است که کمک میکند تا سازمان سینمایی سوره یک اثر را ساخته و پخش كند.
سوريه سرزمين هنر است
محمد ساسان، رئیس مرکز تولیدات سینمایی سازمان سینمایی سوره نیز در اين ديدار گفت: سوریه سرزمین هنر است و میتوان آن را گهواره تمدن هنر دانست.
وی اظهار اميدواري كرد كه این دیدار به همکاریهای بیشتر و مشترکی بیانجامد.
در اين ديدار فیلم «اختالرضا» که هنوز به اکران عمومی در نیامده و ساخته سازمان سینمایی سوره است، براي هيات هنري سوريه به نمايش درآمد. این فیلم به بخشی از زندگی حضرت معصومه(س) و هجرت ایشان از مدینه به سمت ایران برای دیدار با برادر بزرگوارشان امام رضا(ع) پرداخته است.
بر اساس اين گزارش، در ديدار دیروز، خلف المفتاح، مدیر موسسه بینالمللی قدس، آقای قسام غانم رئیس اتحادیه هنرهای تجسمی سوره، آقای عبدالمعطی رئیس اتحادیه هنرهای تجسمی فلسطین در سوریه، خانم ریم قبطان رئیس مرکز خط عربی در سوریه حضور داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما